25 oktober 2021

Crypto only exchange

1 min read
kucoin

Kucoin is een crypto only exchange wat vanuit Singapore opereert, het kent een gelijke geschiedenis als Binance. Beiden werden opgestart vanuit China door een groep jonge chinese ontwikkelaars, de ontwikkelaars hadden voldoende ervaring opgedaan in diverse bedrijven. De ogen waren al langer gericht op het ontwikkelen van een exchange, in 2013 was de exchange eigenlijk al verwezenlijkt. Pas in 2017 richtte iedereen zich volledig op kucoin, om precies te zijn in Augustus 2017.

kucoin

Snelle ontwikkeling

Hong Kong is als thuisbasis gekozen voor de snelle ontwikkeling van de kucoin, de Chinese overheid had een verbod ingevoerd voor alle exchanges om de Chinese Yuan te beschermen. Steeds meer Chinezen gingen de Bitcoin gebruiken om valuta devaluaties te vermijden en de koopkracht te beschermen, de exchange biedt meer dan alleen maar Bitcoin aan. Het heeft een enorm aanbod aan cryptomunten en tokens, met het handelen op het platform ben je erg voordelig uit. Nadeel van de exchange is wel dat ze geen fysieke kantoren hebben, de 300 werknemers werken overal ter wereld. 

Positieve ontwikkeling

Toch kunnen we de ontwikkelingen van kucoin zeker positief noemen, het heeft een goede CER ranking en door het grote aanbod geschikt voor de token trader. Tevens kun je ook een rekening openen en alleen passief geld verdienen met de tokens, maar blijf altijd nadenken met wat je doet. Het is natuurlijk altijd beter om een exchange te zoeken die dichterbij huis is, de Nederlandse cryptobeurs LiteBit scoort ook hoge ogen bij de CER. Binance is ook een goede vervanger voor grote handelsvolumes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.