1 december 2021

De perfecte zwarte boots

2 min read

Laten we het hebben over zwarte winter boots. Elke garderobe heeft een paar nodig die je dag in dag uit kunt dragen met jurken en jeans. Ik investeer graag in ten minste één paar elke winter, Maar met zo veel die er zijn, kan het moeilijk zijn om een ​​beslissing te nemen. Meestal kies ik voor leer in plaats van suède, want er is niets ergers dan vast komen te zitten in een plotselinge regenstorm in je nieuwe suède boots. Maar als je al een paar leren boots hebt zoals de meeste, dan kunnen een paar suède boots kan een mooie aanvulling zijn.

Manieren om in de winter stevige boots te dragen. Welkom in het seizoen van de dikke laars. Van gevechtslaarzen tot veterlaarzen met zool met speciale afwerking, tot vrijwel elke andere versie van de wandelschoen, schoeisel neemt dit seizoen zeker een comfortabele wending. Dus hoe stel je boots outfits samen met deze grotere stijlen? We hebben duidelijk een aantal ideeën.

Bij het dragen van stevige boots gaat het erom die ruige vibes te omarmen en ze vervolgens in evenwicht te brengen met meer gepolijste, mooie stukken. Probeer het koppelen van uw platform lug-zool boots met een trui of het dragen van gevechtslaarzen met een strak coltrui en wikkel rok. Of lichter up zwarte boots outfits met luxe winter opties.

Zwarte boots schoonmaken

Als je ooit een paar zwarte schoenen hebt gehad, weet je hoe frustrerend het kan zijn om te gaan met hardnekkige vlekken die erop verschijnen. Maar er zijn manieren om slijtage en vlekken te verwijderen om ze er als nieuw uit te laten zien. Hoe zwarte leren schoenen schoon te maken Volg deze stappen om zwarte leren schoenen schoon te maken, zodat ze er zo goed als nieuw uitzien:

  • Stof met een zachte borstel om vuil te verwijderen
  • Breng een beetje tandpasta aan op een zachte doek
  • Wrijf zachtjes met de tandpasta over je schoen om slijtage te verwijderen
  • Strooi zuiveringszout op je schoen om eventuele vet- of olievlekken te verwijderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.