6 augustus 2021

Een tijdloze keuken

2 min read
keuken

Als er een materiaal tijdloos is voor keukens en alle andere interieurelementen is het hout, met name door de verschillende uitstralingen die je eraan kunt geven. Licht, donker, industrieel en modern zijn een aantal looks die je kunt creëren. Met de houten keukens op maat van tinello.nl heb je niet alleen de perfecte maat keuken, maar ook de sfeer die je uit wilt stralen. Combineer erop los met andere materialen, beton geeft je keuken een grove industriële uitstraling. 

Perfect op maat gemaakt

Er is niets mooier dan een keuken te hebben die perfect op maat is, geen loze ruimtes waar je niets mee doet en afbreuk doen aan de keuken. Houten keukens op maat zijn ook functioneel, je hebt iedere cm van je keuken benut, misschien kun je net die hoekkast nog nemen die je anders niet zou nemen. Een schitterende wand waarin de apparatuur is verwerkt, natuurlijk is de kast ook van hout gemaakt. Je hebt een mooie keuken die niet alleen op maat is gemaakt, maar ook echt sfeer brengt.

keuken

Een keuken voor jaren

Wanneer je houten keukens op maat koopt, is het de bedoeling dat je er wel wat jaren weer tegenaan kan. Met de keukens van Tinello hoef je hier geen twijfels over te hebben, de keukens zijn niet alleen gemaakt van het beste hout maar ook constructief perfect. Hout is een natuurproduct wat wel tegen een stootje kan, zo ook de keukens. Vind je een aparte kleur leuk voor je keuken, of past dit uitstekend bij je interieur dan is dit ook mogelijk. 

More Stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.