28 januari 2022

Geverfde krullen behandelen en verzorgen

2 min read
Novex Black kopen

Geverfd haar moet altijd een goede nabehandeling hebben. Geverfd haar is altijd zwakker dan niet geverfd haar door de heftige ingrediënten die in de verf zitten. De haren moeten even ‘bijkomen’ van het verven dus voedt het goed zodat de haren goed kunnen herstellen. 

Zo kun je als je jouw wat droger zijn Novex Black kopen. Dit zijn producten gespecialiseerd in het verzorgen van krullend, droog haar. Zo heb je een shampoo, conditioner, haarmasker en een leave-in conditioner. Deze producten zijn speciale voor droger haar en voeden intens.

Doe het in één keer goed

Als je dan toch jouw krullen gaat verven is het verstandig een kapper te vinden die hier ervaring mee heeft. Zo weet een goede kapper dat krullen bijvoorbeeld zwakker worden en dus minder volumineus zullen worden. Bij bepaalde kappers houden ze hier dan ook rekening mee bij het kleuren zelf. Zo kan de kapper bijvoorbeeld kiezen voor een verf met minder ammoniak en uitdrogende ingrediënten erin. Ook raden kapper vaak aan een treatment na het verven te doen waardoor de krullen hun veerkracht en volume behouden. Een goede kapper die weet wat hij of zij doet is dus essentieel voor het op een goede manier verven van jouw krullen. 

Novex Black kopen

Producten voor verzorging van geverfd haar 

Allereerst is het belangrijk om je voor te nemen of je jouw haar wel echt wilt verven. Het probleem bij krullen die je gaat verven is dat de structuur van het haar verandert, de haren vaak minder sterk en veerkrachtig worden en daardoor de krullen kunnen verminderen of verdwijnen, wat natuurlijk zonde is. Maar als je toch besluit jouw krullen te gaan verven is het verstandig deze daarna goed te blijven verzorgen. 

Zo kun je meerdere producten gebruiken die het haar extra voeden en sterk maken. een krullen olie versterkt de krul en de glans van het haar. Avocado olie is goed voor het herstellen en verzorgen van de beschadigde krullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.