25 oktober 2021

Je auto poetsen in Apeldoorn: hoe pak je dat aan?

2 min read
auto poetsen Apeldoorn

Hoe nieuw of oud je auto ook is: soms is deze toe aan een grondige poetsbeurt. Het is goed om te realiseren dat een auto die regelmatig gereinigd wordt ook langer meegaat. Je auto poetsen in Apeldoorn kun je op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf met de hand te doen, of je kunt een professional inschakelen. Een mooie middenweg is om naar een wasstraat te gaan waar je doorheen kunt rijden. De binnenkant kun je vervolgens zelf doen. Een autowasstraat met volledige service is echter het grootste gemak als het gaat om een auto reinigen.

Schoon van binnen en van buiten

Bij een professionele wasstraat kun je meestal terecht voor het uitvoerig reinigen van een auto. Het gaat dan om het aanpakken van de buitenkant met water en zeep en natuurlijk een laag wax. Daarnaast kun je vaak de binnenkant snel laten reinigen door een team van professionals. Wanneer je hiervoor kiest, ben je het snelste klaar en heb je de meest grondige reiniging gekregen. Er staan natuurlijk ook kosten tegenover. Vaak gaat het dan om een bedrag van maximaal vijftien euro per voertuig. Echt goede professionals kunnen je ook helpen met het reinigen van een camper of caravan. Vraag dit altijd na want niet elke wasstraat biedt deze mogelijkheid. 

auto poetsen Apeldoorn

Een reguliere wasstraat

Er zijn ook wasstraten welke volledig automatisch werken. Je rijdt de auto dan op een band. deze band trekt de auto door de wasstraat heen. Hier komt geen personeel aan te pas. Dit is wellicht een iets goedkopere optie. De keerzijde is wel dat je de binnenkant vaak zelf moet doen. Bij sommige wasstraten is er de mogelijkheid om je auto te parkeren naast een stofzuiger en prullenbak. Deze kun je vervolgens gebruiken om je auto zelf te reinigen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.