28 januari 2022

Matrassen 80×190

1 min read
matrastype2

Groeit je kind uit het peuterbed? Schakel over naar een eenpersoonsbed

Voor een kind is het altijd weer reuze spannend als het een overstap maakt naar een nieuw bed. In de eerste jaren gebeurt dit doorgaans wanneer het oude bed te klein dreigt te worden. Voor een ouders is dit ook een spannend moment, in die zin dat zij natuurlijk maar wat graag een bed uitkiezen waar hun kind blij mee is. Als het moment aanbreekt dat het peuterbed ingeruild kan worden voor een ‘normaal’ eenpersoonsbed, dan kun je gerust een bed nemen waar matrassen 80×190 centimeter in passen. Wat betreft dit matras zou je met koudschuim als materiaal overigens ook een goede keuze maken. Lees hieronder hoe dat precies zit.

matrassen 80x190

Waarom is een koudschuim matras een goede keuze?

Wanneer je kiest voor een koudschuim matras voor het eenpersoonsbed van je kind, dan zullen jullie als gezin zijnde van de volgende voordelen profiteren:

  • De meeste koudschuim matrassen ventileren goed tot zeer goed. Ze voelen daardoor niet te warm aan.
  • Koudschuim matrassen hebben een levensduur van minstens tien jaar. Normaal gesproken dus lang genoeg om de groei van je kind bij te benen.
  • Deze matrassen passen zich op een comfortabele manier aan de vorm van het lichaam van de gebruiker aan.
  • Ondanks het hierboven genoemde aspect komt de vorming van kuiltjes in een dergelijk matras niet of nauwelijks voor. Je zult het matras dus niet om de haverklap moeten omkeren.
  • Het materiaal van koudschuim matrassen heeft een brandvertragende uitwerking.

More Stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.