28 januari 2022

Schitterende bungalows op het park

2 min read
bungalow

Naast de camping is er ook een park met bungalows gevestigd, bungalowpark De Leistert in Nederland is een uniek park met schitterende bungalows. Waar in de meeste parken de privacy ver te zoeken is, is dit juist in het park een van de belangrijkste punten. Door de kavels die lekker groot zijn, heb je niet alleen een mooie tuin maar geniet je ook van je privacy. Geen buren die direct bij je naar binnen kijken en kunnen zien wat je aan het doen bent.

Park voor iedereen

Bungalowpark De Leistert in Nederland is geschikt voor zowel jong en oud, niet voor niets is het park zo populair bij families en gezinnen. Iedereen wil tijdens zijn vakantie natuurlijk mooi weer, maar ook wanneer het regent is er voor iedereen wel iets te doen op het park. Het klushuis voor de kinderen, of voor de ouders de bowlingbaan in de overdekte plaza. Dan hebben we het nog niet over het leuke recreatieteam gehad die de kinderen iedere dag vermaken.

Voor de echte waterratten

Ben je een echte liefhebber van water en zwemmen dan kom je bij bungalowpark De Leistert in Nederland zeker aan je trekken. Bij de roeivijver en het dagstrand lekker zonnen en zwemmen als het mooi weer is, in het verwarmde buiten golfbad is het heerlijk zwemmen bij mooi weer. Wil je het even lekker rustig aandoen, pak je hengel en ga even een uurtje relaxen bij de visvijver. De waterspeeltuin voor kinderen is geweldig om in te spelen, maar vergeet vooral het subtropisch zwemparadijs niet. Verzekerd van dagenlang waterplezier voor iedereen.

bungalowpark De Leistert in Nederland

More Stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.