28 januari 2022

Voor elke ondergrond een sticker

2 min read
muursticker

Waar je een muursticker ook wilt plakken, voor elke ondergrond is er wel een sticker beschikbaar. Wel is het zaak om goed op te letten welk soort sticker je neemt, in de webshop van plakhetzelf.nl heb je namelijk verschillende soorten materialen voor een sticker. Prints op textiel zijn eenvoudig aan te brengen op ondergronden, welke niet geheel vlak zijn. Je kunt hierbij dan denken aan geverfde muren, deuren, fijne structuurverf en plafonds. Door ze contour te snijden, heb je een prachtige sticker zonder randen.

Ontwerp wat je leuk vindt

Wat je ook leuk vind of wilt ontwerpen met een muursticker is het allemaal mogelijk, dieren, letters, afbeeldingen van voorwerpen het is allemaal mogelijk. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een muurvullende sticker te ontwerpen, die een ruimte een heel andere sfeer kan geven? Maar ook op zakelijk gebied kun je uitstekend uit de voeten met een sticker, een prachtige boom in de hal of een boodschap wanneer je een bedrijf binnenkomt zijn eventuele mogelijkheden. 

muursticker

Maak je eigen foto op de muur

Iedereen kent de welbekende polaroidfoto’s wel, vol spanning zat je te wachten tot de foto tevoorschijn kwam. Maar wist je dat je deze nu ook als muursticker op de muur aan kunt brengen, ontwerp je eigen foto en laat deze als sticker voor op de muur maken. Op deze manier laat je tijden herleven, en heb je wel een heel originele decoratie voor op de muur. Bij plakhetzelf.nl zijn er vele mogelijkheden, kijk en ontwerp wat je spannend en mooi vindt voor op de muur of een andere ondergrond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.